Beeldende Begeleiding bij Jongeren

Voor jongeren die zelf ergens tegenaan lopen en dat graag willen onderzoeken. Ook voor jongeren waar de ouder(s)/verzorger(s) zich zorgen over maakt en de jongere ook graag met zichzelf aan de slag wil.

Je hoeft niet prachtig te kunnen tekenen maar wel je liever op een andere manier willen uiten dan alleen praten. Ik neem je helemaal serieus en jij bent het waar het tijdens de begeleiding over gaat.

“De prullenbak”

Voorbeelden van waar je wellicht mee bezig bent:

Wie ben ik? Hoe kan ik veranderen? Wat wil ik? Wie wil ik zijn? Wat is zelfliefde? Hoe ga ik met anderen om? Ik heb nergens zin in, hoe ga ik daarmee om? Ik voel me depressief, hoe kom ik er weer uit? Ik kan me niet concentreren, hoe kan ik dat wel? Ik heb een diagnose, hoe ga ik daarmee om?

Minderjarigen worden aangemeld door de ouder. Dit kan telefonisch of via de mail. De kennismakingssessie is samen met de ouder. Het aantal vervolgsessies en/of met welke personen is afhankelijk van de hulpvraag en de situatie. In overleg met de ouder(s)/verzorger(s) en de jongere wordt besproken of er na elk contact wel of niet een mail met een kort verslagje naar de ouder(s)/verzorger(s) gaat. Als er een mail gaat naar de ouder/verzorger is de jongere op de hoogte van de inhoud.

Kosten: kennismakingssessie 25 euro, vervolgsessie 50 euro per uur.